perjantai 15. elokuuta 2014

T, tee, tuplamuffinit

Keskiviikkona pesin jääkaapin. Se on ollut puheissa jo useamman kuukauden, "tänään tehtävien" listalla jo useamman viikon, ja edellisenä päivänä kunnolliset aikeeni keskeytti kutsu Kahvillaan herkuttelemaan (ei sellaisista kieltäydytä). Mutta sitten kun sai siivottua, olipa hyvä olo. Tein samalla kuin vahingossa pari pellillistä muffineja.





Maanantaina metsästä kerätyt mustikat pistin ensimmäiseen taikinaan. KakkuKatrilta löytynyt resepti oli nimensä mukaisesti helppo, ja näiden makua ei voi tarpeeksi kehua! Ahneena täytin pikkuiset vuokani liian täyteen, ja laitoin niitä liikaa pellille, mutta tuloksena syntynyt mustikkamuffinimetsä oli oikeastaan aika söpö.



Kun ensimmäiset herkut olivat uunissa, mieleni teki myös suolaista, ja pikahaun jälkeen kokeilin lennosta heittää aurinkokuivattuja tomaatteja seuraavaan muffinitakinaan. Sovelsin vähän sinne päin tätä reseptiä, mutta koska korvasin muhean emmentalin parmesanjuustolla, ja kerman maidolla, muffineista tuli hieman kovempia kökkösiä. Silti hyviä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti