keskiviikko 9. heinäkuuta 2014

U, uu, uudelleenlämmitys

Jah, aikaan ehti saamaan vain noin kuukauden ajan. Hups. Uusi yritys?

Syitä hiljentymiselle on paljon, ja toukokuu näytteli suurta osaa siinä. Työtahti kiristyi kesän lähestyessä. Pian uusimman muuton jälkeen oma suhde jäi ikään kuin kesken, tai palasi ystävyyden puolelle, miten vaan tykkää. Raskaita aikoja elävien ystävien tukena oli kun pystyi, mutta siitä ei tänne halunnut kirjoittaa. Huoli omista läheisistä jäyti öisin, huoli töistä päivisin. Kotona parvekeremontin takana oli jatkuvasti kuuma, ja silti työntekijät nuupahtivat sateisiin.

Liika oli lopulta liikaa, ja kreisikesä 2013 loppui työtaakan alle luhistumiseen, rikkoutuneisiin ystävyyssuhteisiin, muuttoon ensin olohuoneeseen ja sitten pois halvasta opiskelijakämpästä.

Toisaalta vierellä paloi kirkkaana uusi ihastuminen, sitten rakastuminen, itselleni lupaama Stockholm Pride, upea reissu Osloon, sekä keskikesän kiireettömät taikakeinot melumusan ja nuotionsavun keskellä.
Nyt on uusi kesä, uusi työ, uusi asunto. Vanha tukka, vieläkään en ole leikannut, ja se menee jo nutturalle. On uusi olo, voimia enemmän, iloa enemmän. Ja sitä vapaa-aikaakin. Tällä kertaa pidän huolen siitä.

Joten jos sitä ottaisi hyvän idean, lisäisi puita kamiinaan ja pistäisi uudelleen lämpimäksi?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti