tiistai 16. syyskuuta 2014

L on legendaariset bileet ja liskot

I am back, olen selkä. Kauheasti olen taas saanut aikaan, kuten lukemista, töitä (monia, monia töitä) ja tuossa viime viikonloppuna hurjanhurjat juhlat teemoilla Arska, fennekit ja discopallot. Sekaisin meni pää ja ajankulu, ja lopulta heräsimme iltapäivällä siihen, että jääkaapissa oli vain parsakaali.

Muutamien liskojen öiden ja useiden brunssien (ja muiden mässäilyjen) jälkeen arki on taas ottanut otteen. Aamulla pää nousee tyynystä jo melkein rutiinilla, vaikka kello näyttää 6:48. Päivä menee puhuessa teinien kanssa, teineille ja teineistä. Näytän niille aina välillä jonkin kissavideon, etteivät mene ihan mahdottomiksi. Tai jätän näyttämättä, koska ovat jo mahdottomia. Ihania ne on oikeasti, lähes kaikki. Osa tekisi välillä mieli lähettää kasvamaan ihmisinä, mutta sitten muistaa, että osa kasvatustyöstä nojaa myös tämän neidin keveillä hartioilla.  Illalla nukuttaa jo kymmeneltä - eli juurikin näillä main.

Palaan pian omenauutisilla, koska hei! on syksy, ja kaikkialla on omenoita. Ja niille pitää tehdä jotain. Sitä ennen kuva fennekistä ja tuunatuista Arskoista.





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti